Tjäna tusenlappar genom rätt fastighetsförvaltning som bloggare

De flesta som startar bloggar idag gör det för att de vill nå ut med en idé eller för att de vill tjäna pengar. I båda fallen är det smart att ta hand om bostadsrätten på bästa sätt. Som bloggare kommer du bokstavligen kunna tjäna tusenlappar genom att låta en kompetent bostadsrättsförvaltare förvalta fastigheten.

Låt en komplett förvaltare ta hand om bostadsrättsföreningen

Vare sig ditt mål med din blogg är att nå ut med en viktig idé eller att driva ett företag så finns det en gemensam nämnare: pengar. Det tar tid att engagera sig i en hjärtefråga och blogga om den. Om du gör det på din fritid är det klokt om du samtidigt kan få lite passiv inkomst. Detsamma gäller om du driver en blogg för att tjäna pengar. Du lägger ner en massa tid på dina internetföretag för att du en dag vill kunna jobba hemifrån, eller resa mycket mer. Då är rent av målet passiv inkomst. Genom att ta hand om din bostadsrätt på rätt sätt så kommer den att öka i värde. Mer passiv inkomst till dig. Bästa sättet är genom att låta en fastighetsförvaltare som Nabo sköta all praktisk, ekonomisk, teknisk och juridisk förvaltning åt er, så kan ni som bostadsrättsinnehavare bara luta er bakåt medan era bostäder ökar i värde. Perfekt för en bloggare.

Tjäna mer pengar på din bostadsrätt

Det är smart att som bloggare använda bostadsrätten som inkomstkälla. Det är många som bara tänker att bostadsrätten är en investering vid försäljningen. Att det bara är vid försäljningen som du kan tjäna pengar på ditt hem, men det stämmer inte. Med en bostadsrätt kan du tjäna passiv inkomst på flera sätt. Först och främst kan du alltid hyra ut ett rum. Det är ett enkelt och smart sätt att tjäna tusenlappar varje månad. Genom att hyra ut ett rum kan vissa bostäder rent av bära hela sin kostnad. Om du vill bygga upp ett inkomstbringande onlineföretag med en eller flera bloggar, vara rådgivare inom ditt expertområde, designa prylar online eller driva en webbshop är det mycket klokt att ha minst två ben att stå på. Då kan du rent av gå ner i arbetstid för att kunna satsa mer på ditt företag.

Gör avdrag på kontoret i din bostad

Du kan också göra skatteavdrag på ditt hemmakontor om du driver din blogg som företag. Det enda som krävs är att du har en F-skattsedel från Skatteverket samt inkomst. Du måste inte ha mycket inkomst, men det måste ju finnas inkomst att göra avdrag för.